Thursday, July 07, 2005

FEET & BEACH

Malaysia


Ni collection of pictures masa aku pi PD cuti sekolah hari tu. Tengok muka Zachary tu. Dia tak kenan langsung dengan pasir pantai tu. Melentik-lentik jari kaki dia bila kena pasir. Dia dok pandang laut pun, muka nervous semacam aje. Hi...you mark this space ya, itu future hero Malaysia tu.

Pastu kat pantai tu aku jumpa satu obeservation fort zaman colonial I suppose yang tak di pakai lagi. So biasalah jadik tempat melepaskan kekreativitian cintalah kat situ.It still make a good picture though.

Sebagai blogger yang bolehlah dikatakan aktif, aku pun tulislah nama aku kat pantai dan ambik gambar.

12 comments:

iJun said...

haven't been to PD for ages *sigh*

A Babe Of Very Little Brain said...

sell me la your 'heirloom' camera tuuuuu ....

name your price.

*babe whips out checkbook and is now ready to write down any figure lollies might quote*

Leen Ash Burn said...

Wah, however did you manage to make PD look so enticing? Terus rasa nak pergi this weekend!

Being1 said...

never been to PD.. sob sob.. but u got skilled hands, capturing those captions!

aie yang comot said...

ingat nak jalan2 kat hutan lipur this week but anak aku kena chick pox la..

hmmpphh..whatodo

lion3ss said...

Waah..I miss the beach!!!

Nice pictures Lollies!

Sunflora said...

I am in s@audi @r@bia la ;) Right in the c@pital.

cn said...

itu gambar kat batu berapa tu mummy?

lollies said...

ijun - pergilah brighton tu untung-utung ada orang nude kat situ

babe-heh heh. gambar ini diambil menggunakan kamera compact biasa tapi berdigital

leen-penipuan gambar telah berlaku

wan-ish kuantan punya beach lagi dasat

aie-tak baik lagi ya. alaaa sian kau

lion3ss-timakacih daun keladi.

sunflora-I want to talk to you lah. email me hudishh@gmail.com. or what is your mail?

cn-kat Guoman. tak taule batu berapa tu

tenah said...

eh yr lover tall noo, nais, nais :)

lollies said...

bolehlah kata tall gak. definitely taller tha me. hey! wait a minute! everyone is taller than me

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on!
» »