Tuesday, May 05, 2015

Bring the Weight Back

I started to blog sometime in 2004. My last post, before this one was written in 2014. That's ten years! That's a whole decade.

Anyway among pet peeves topic that i would probably mention here and there during this ten years blogging is, I'm fat lah, makin tembam lah. Someone said i nampak sihat and berisilah. All the work.

Tell you what, i want that weight back! Yeah the weight that i used to complain about, i want it back! Because however fat i think I was, it is not as much as now. 

Hello 2015!

10 comments:

leenbakar said...

Why hello there! Fancy seeing you here! Teehee

Nina Zan said...

Test.

I is konpius nak comment. Cannot login my wp id. Probably phone susan

butterflutter said...

Assalamualaikum ;-)

butterflutter said...

Assalamualaikum ;-)

Nazrah Leopolis said...

i pun takleh masuk wordpress.

yes, yes i so get u. if i were whining about being 65kg 10 years ago, bleez bleez bring me back that weight!!

shidah said...

Ello lollies! U r no where near fat region... Not even tembam district pun!!!

m.u.l.a.n said...

Jazakillahu khoir.. You're the one yg encourage I to start a blog.. Alhamdulillah for the beautiful silaturrahim yg semakin bertambah.. I never stop blogging, tapi semput2 ikut suka hati bila update.. Sbb blog I can merapu2, masih belum tunjuk muka hehe..

Lollies said...

well hello hello there are actual visitors leaving comments

leen - lama kita tak berinteraksi kan?

nina zan - dulu kita tak pernah baca blog kat phone kan? all this small screen and mobile device buat fonkiusing macamana nak komen

aza - waalaikumussalam warahmatullahhi wabarakatuh

nazrah - dapat weight dulu pun dah bersyukur cewah

mulan - i pun taklah stop but yeah dah rasa tak ada masa. will see how it goes

Hisham Mustaffa said...

Please continue to blog. ...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)