Tuesday, December 19, 2006

Name the Shaded Country

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Hint : The capital is Muscat

10 comments:

1 two three said...

oman!!

Man Bucit said...

wow, no. 2 lak, dapat hadiah lagi tak? unlike yemenis, omanis (jangan silap baca onanis lak, those are diff people) were a bit of colonializing ppl, they went to zanzibar island in 18th centry ousting the portugese there and produced some great ulamas from zanzibar. can't remember where i read it from though.

dlt said...

alamak! I'm bad with Geography. But since somebody has answered Oman, so Oman it is. Hehe! Meniru tu. So, lollies, what is it with Oman?

sare_reyes said...

hmmm...mula2 tu pening gak pikir nama negara tu, tapi lepas google, tau la skang...tu negara Oman. hehe

Anonymous said...

Hello Lollies,

Saya amat tertarik, kata Aji Malim sambil meminum teh tarik, dengan capital Muscat tu. Muscat. Ada banyak kucing ke kat negara itu, kata Aji Malim sambil menggaru kutu. Tapi, maaf, saya tak tahu nama negara yang capitalnya Muscat. Must ask my cat = Muscat. Ahak ahak, kucing saya tertawa terbahak2 sambil menunjukkan giginya yg rongak.

Ray and Aji Malim, kucing yg Alim

Jill Yusoff said...

peta ni ke yang ko dok scan sambil menaip dgn tangan kiri semalam? aku belajar geografi sampai form 3 je :(

Kak Elle said...

Lollies a lot of my friends working at hospital in Oman,they are well paid over there cuma I tak minat nak kesana.Ni tanya2 pasal Oman ni ada hadiah istimewa ke?...hehe..

Idham said...

Oman ka ? Osman ka?

amboi amboi.....ni kira mcm teaser gitu la ye...hehehe

idham

Anonymous said...

i dont have to go country muslim why muslim is very agressive and very maniac thats why i dont have to go this country of muslim

Lollies said...

anon - and where are you from?