Monday, September 14, 2009

Obey Your Husband

I enjoy it when my lover follow me shopping. This is because I would otherwise have to lug in all the plastic bags by myself. If you know the condition of my current house now, you would understand why I grit my teeth to stop myself from cursing.

With him, he would carefully select the plastic bags. Taking the lighter bags and passing it to me, while he himself would carry all the heavier and bigger bags into the house.

So I asked him, "Why do you give me all the lighter bags while you carry the heavier ones?"

"It is because I want to make it easy for you."

Hmmm, then I said to him, "But then why don't you carry them all?"

Sungguh over.

9 comments:

zan said...

har har har..pe salahnya suruh lover angkat semua sekali sekali, cakap u sakit tangan :P

that's what i do to my lover :) saja suka2 tunjuk miang.

rotidua said...

Serious over. ahhaha Kawan tu dah tolong tak bersyukur.

Takde trolley eh kat sana?

cikdinz said...

dah bagi betis, nak peha pulak...hehehee...

Peri PiA said...

hehe,ha'ah tlg angkat semua pon ok *wink*

Lollies said...

zan - miang ke dera tu? :P

rotidua - trolley tu dekat kedai jelah. dah sampai rumah ni dengan parking yang jauh dan panas (patience will be rewarded) kena gak angkat bawak masuk rumah.

cik dinz - tak boleh ke camtu?

ruby - ni mesti ada buat gak ni

elisataufik said...

*lol*
Kadam2 yang kecik tak tolong?
Kalau I semua kena kerah bawak at least satu.

mosh said...

kalau you angkat semua sekali lagi ok!

NJ@goboklama said...

nasib anak I dah besor, bole harap suruh bawa brg,kehkehkeh..

Selamat Hari Raya Aidilfitri utk Lollies sekeluarga. :D

ummu `abidah said...

saya punya lover kalau boleh sume dia nak angkat,x nak bagi saya angkat.hurmm,hopefully dia akan macam tue sampai bila2 *wink wink* =p