Saturday, September 24, 2005

Mushy lah Aku Ni Kekadang

I had a lot of lunches these week. For three possible fact. Numero Uno - my beday baru lepas, so ada yang nak buat post celebration. Second - the fact that aku akan pergi Qatar (entah bila visa nak siap tak tau) and ketiga - nak dekat bulan puasa, so kena munch-munch now.

So yesterday, after lunching with a few hot gucci mamasa at One Utama, I drove back in the rain. Cats and dogs, I tell you. In the car alone, I suddenly realise, I might as well enjoy this rain because there is hardly rain at all in Qatar. Snow storm, mengikut report yang aku baca, are very frequent. Kat sana jugak tak ada source air kecuali air laut dari Persian Gulf yang memisahkan Peninsula Arab dengan Iran. Ahh cooling rain. I am so going to miss you. I snapped a picture, then I turned to my right. There was the Sultan Salahuddin buiilding there. And I thought of another friend. Kat situ ada spastic centre. And my friend ni ada buat vooluntarily work there. That is just so noble.

Aku juga very affected kalau aku rasa ada orang marah aku. Dan aku memang banyak songeh sebab despite being an impromptu person, I do get nervous kalau benda yang lambat especially bila time office hours.

Dan aku juga ada sikit bengang kalau ko dah janji nak keluar lepas tu lagi lima minit aku call lepas tu ko kata ko tak boleh keluar sebab kerja banyak lepas tu tengah-tengah aku jalan nak ambik kereta parking aku terserempak dengan ko tengah drive kereta nak keluar.

That leaves a big bruise on my ego okay? Big bruising ego I have here. I know ko rasa akan sangat lambat kalau ko keluar dengan aku, but I appreciate you said that than telling me in a sad voice, garnering my sympathy, yang ko ultra busy.

Yes this rain is affecting me. I drove along the familiar roads in PJ and felt like stopping and feel like talking to familiar faces and just sit down together, quiet chat perhaps.

Or I feel like sitting by a lake, anything with water, alone and just stare out the sky, and smell the grass after the rain , and feel the cooling breeze on my face. *Sigh* Aku ni mushy lah kekadang. I am going to miss all of these. Me driving, alone, carefree, things I know, people I like.

Apa aku ngarut ni?

3 comments:

Sunflora said...

Blame it on the rain :) Dunno about Qatar but kat sini ade gaks rainy season dia, sometime between Jan - March. Tapikan the houses and roads here not equipped to handle rain, hujan je skit banjir and rumah bocor. :) Enjoy your days there.

shidah said...

eh bila plan nak gi ni? bebila kau jumpa atiza next time suruh lah dia prompt aku, we are suppose to meet for our cheez cake :) ye la, cam kau kata tmbah2 b4 puasa kena la munch2 kan?

lollies said...

SF - oh ya ka? I ingatkan hujan tu rare. well sama lah kot qatar tu.

shidah - entah tak tau. tengah tunggu visa. aku baru jumpa dia last week. bila ek, aku pun tak pernah jumpa kau