Thursday, April 07, 2005

Makcik Mercedez Colour Merah

Makcik Mercedez colour merah
oh makcik mercedez colour merah,
saya taulah makcik baru aje accident.
Kemek sikit kete makcik tu.
Saya taulah makcik stress.
Tu soma saya tau.
Saya prihatin.
Saya faham,

Tapik makcik kenapalah makcik tak parking kete makcik tu betul-betul,
Parking lot banyak kosong.
Sebelah saya ni pun kosong,
Bontot kete saya gak makcik nak parking,
Asal makcik?
Makcik panik ke?
Makcik dah tak boleh drive ke?
Lutut dah longgar ke?
Nak masuk parking pun tak boleh?

Saya mintak izin baik-baik ni makcik,
Tolongle alihkan kete,
Makcik nak bincang,
Nak settlekan accident,
SAYA NAK PULANNGGGGGGGGG

7 comments:

lynnette said...

Awat plak nih? Ko g bank ka?

Being1 said...

bad day wif a a makcik ke kak LoL.. hope everythins fine..

shidah said...

lain kali straight fwd je...tak kalu kau reversed kasi langgar keta dia. Bila buat report kau tak salah sebab, dia parking bukan tempat parking. dia yang kena bayar RM300 for report pas tu dia kena claim insurance tuk dia & kau! serious ni.

CN said...

aiyo..apsal keter kaler merah? tak cunn aa mokcik tuh

Lollies said...

lynnette - pegi bank? What do you mean?

friends - makcik tu accident pastu nak bincang. pegi park pulak belakang kete I. Belakang I nagmuk lah. heh heh tak adalah mengamuk..I tanya dia poliutely, tolongle alih kete makcik. sian saya

Anonymous said...

This is very interesting site... free kim possible ringtone Circuit breaker al-cu Asian african summit candidate secretary general 2006 Penn dental Audi visual Buick 231 v6 header http://www.refinanceloan0.info/77-buick-regal.html interracial dating Parts for antique wilson hoosier cabinet clomid+tablets Organ donation and blood pressure Cravings maternity clothes

Anonymous said...

Keep up the good work »