Monday, August 01, 2005

Haziq and Bra

Si Haziq tu sebok nak tau what is the word for bra. It's funny when he tried to describe that thing.

Ibu apa nama benda yang ibu pakai tu kat tetek tu?

I know what he meant actually tapik saja je nak buat cekadak.."Apa dia lotion ka?"

Bukanlah bu...yang sarung tetek tu lah sambil dia proceed selak baju aku.

Hah..nama dia bra lah Haziq.

Hah bra..eja dia B.R.A eh?

ya..


then I thought whatdatoot budak ni tanya pasal bra ni. Should I explain about the birds and the bees ke? Bukanke aku dah explain pasal birds and bees ni kat dia dulu.

"Asal haziq tanya pasal bra ni?" I asked.

ahh Haziq ingat nak buat lastik. Dia macam getah kan boleh tarik lepas tu lepas...fuyo jauh wooo boleh pegi...pastu boleh isi batu..ada dua compartment.

Hmmm...jangan ambik bra ibu ok. Ibu punya mahal.

Haziq ambik nenek punyalah.

OK but don't wear it ok.

Eeeeeiiii orang lelaki mana boleh pakai. Tak ada teteklah...


Haziq hasn't seen the world yet.

10 comments:

Being1 said...

ROTFLOL. nuff said. haziq mmg sempoi lah. heheh.

Captain Barbell said...

uncle nak join haziq tengok boleh?

lollies said...

R1 - buekkk.

wan - mana dia dapat tu

bear said...

versi ni lagi beshhh!!!

Leen Ash Burn said...

wahahahhahahahahahahahah *semput* wahahahhahahahaa

lollies said...

alaa ada perkataan tetek..bear tu suka aje

Sunflora said...

wahahahaha best tak lastik nenek? Err I mean bra nenek.

lollies said...

ha ha ha SF..dia tak try pun finally..idea aje banyak

adekmanis said...

kehkehkeh cool la you and your son

Anonymous said...

Excellent, love it! Farmer new world life insurance Patent office and interferences and search and new Internet marketing toronto Sick black girls fiat bravo gt Isuzu wiring diagrams kenmore hepa air filter 220