Friday, September 21, 2007

The place to enjoy cendol,

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
The only place to enjoy cendol, is at the mobile warung beside a drain


How is it that my lover lost 6 kilos while I lost virtually none, in merely a week of fasting.

I don't want to be his friend.

11 comments:

ummi said...

Lollies..

U makan kuih banyak kut..hari ini i berbuka currypuff ikea.. baru je balik look see look see..kat doha ada currypuff tak kat ikea?

Nazrah said...

sayangku....jangan ah gini...i dok ngidam cendol ok! dah berapa kali orang bawak kan tak sama macam muwor punye

:((

my husband pun dah kurus...nak dekat sama dgn i punya weight aaaaaaaargh!

mosh said...

he lost 6 kilos eh? banyak tu... maybe his lunch kat office sedap kot hehehe.

Lollies said...

ummi - bukan sahaja kueh tapi segalanya.

currypuff? ikea pun tak ada.

nazrah - alahai baby ku ini. sorry sayang.

tapi weight you weight pregnancy. tak apa lagi

mosh - did i ever tell you office dia yang kasi makanan free tu standard macam hotel wa cakap lu.

~ahni~ said...

Bestnyer kalau bulan posa dapat turunkan berat sebab biasanya aku ni bulan posa berat aku akan bertambah dan disokong pulak dengan raya lepas tu, memang naik tak turun2 dah.....

Hansac said...

Saya turun 3 kilo. Bini saya tak turun turun.

Dulu saya 69.4 kg. Sekarang saya 66.4 kg.

Bini saya masih maintain 69.4 kg. Dia bising apasal tak turun-turun.

JoKontan said...

Whaaaat ! 6 kilos and we are not even half way thru ?.

My aim at the end Of Ramadhan, I'd shed 10 kilos.

Plotting the graph now, I think I'm on d target. :-). Keeping it is another story laaa.

But this is nowhere to Maam's Level 42.

Lollies said...

ah ni - itulah dia. apa nak buat..

hansac - cis! jelesnya saya

jo - 10 kilo? :o

Maam's level 42 tu apa? dia 42 kilo ke?

Dills said...

Makk aiii sedapnyer cendol tu. Smlm kat bazaar ramadhan ada tapi tak beli .. tak lalu nak beli sebab dah letih sgt!

Ummu Layth said...

rindu cendol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Screwboy said...

wife's shedding the kilos but not me. and she's the one that must have nasi for sahur.. yishh..

cendol ss15 subang. cendol kk. yummeh..